Page
Traplift huren. Wie wel eens over kopen heeft nagedacht. Moet ook zeker eens huren overwegen. Huren kan een goed alternatief bieden in tal van situaties. We bespreken hier tal van scenarios. Scenarios waarin huren de beste optie kan betekenen. Wat is het huren van een traplift? Wanneer moet je huren? En waar moet je bij het huren van een traplift rekening mee houden? Wie een traplift wil kopen zal zien dat er een flink bedrag voor moet worden neergelegd. Toch kan het ook anders. Er zijn een aantal herkenbare situaties, waarin dit een zeer goede opties kan zijn.
  • Optie A: U heeft tijdelijk een familielid / kennis bij u wonen. Die niet goed ter been is. Toch wilt u niet dat hij of zij zich belemmerd voelt. Door het huren van een traplift. Voorkomt u dat deze gast, in moet leveren op zijn of haar comfort.
  • Optie B: Uw traplift is kapot. Maar u bent er nog niet uit wat voor nieuwe traplift u wilt. Door tijdelijk een traplift te huren. Voorkomt u dat langere tijd zonder traplift komt te zitten.
  • Optie C: U heeft een verbouwing op de zaak. Echter u kan u beperkte werknemers niet in de kou laten staan. Plaats tijdelijk een traplift, en voorkom echter.
  • Optie D: De aankoop van een traplift is te duur. U kunt ervoor kiezen om te gaan lenen. Maar doet dit liever niet. In dat laatste geval is huren van een traplift ook een uitstekende optie.
Bij het huren van een traplift blijft het eigendom bij de verhuurder liggen. M.a.w. u wordt niet de eigenaar van de lift. Hier staat tegenover dat reparaties wel voor rekening van de verhuurder komen. We hebben gezien dat in een aantal situaties huren een uitstekende optie is. Bespreek goed wat u wilt. En bepaal aan de hand hiervan u keuze.
trapje.jpg Cabanova Sitebuilder